brain mobility
®
®

יעוץ ושירותי הגירה לאוסטרליה וניו זילנד

לעשות עסקים בניו זילנד:ויזה על בסיס יזמות ועסקים

אם אתה איש עסקים מנוסה, יזם בנשמה ואתה רוצה להקים עסק  ולחיות בניו-זילנד אזי אשרת עבודה תחת קטגורית יזמות ועסקים יכולה להיות האופציה המושלמת בשבילך!!
 

ניו זילנד נחשבת לאחת המדינות ידידותיות לעסקים ביותר בעולם ומדורגת במקומות שונים כמקום הכי קל בעולם לפתיחת עסק. 
כמו כן ניו זילנד מדורגת גבוה בקלות אשראי, רישום נכסים, פטנטים והתמודדות עם היתרי בנייה .
הכלכלה בניו זילנד מושתת על שוק תחרותי ומשוקלל ההופך את ניו זילנד ליעילה והוגנת יותר לעסקים כאשר היא מגובה בתשתיות תקשורת ורשת תחבורה מתקדמות. אולם יותר מכל דבר ,ממשלת ניו זילנד  שמה לה למטרה לקדם יזמות ופיתוח עסקי ולכן מקלה כמה שאפשר בתחומים בהם היא רואה הזדמנות לצמיחה.

ויזה זו מאפשרת לך לעבור לניו זילנד ולקנות או להקים עסק משלך. זה יכול להיות הצעד הראשון במסלול שלך להגשת בקשה לתושבות של קבע  בניו זילנד.



מהם השלבים לקבלת ויזה זו?

ויזת יזמות ועסקים  היא  למעשה אשרת עבודה לשלוש שנים בשני שלבים: 
שלב הזנק ושלב  האיזון.

שלב ה Strat up:
אם הויזה תאושר, יינתנו  לךבתחילה 12 חודשי אשרת עבודה, מה שמאפשר לך לקנות או להקים את העסק שלך בניו זילנד.

שלב  האיזון:
נמשך ב 24 החודשים הנותרים של הוויזה שלך. בודקים האם העסק שלך עמד בציפיות ובתוכנית העסקית שהוגשה.( ככל שההשקעה גדולה יותר והעסק מצליח יותר ניתן לקצר את שלב זה).

שלב הגשת בקשה לויזת תושב: לאחר שעומדים ביעדי העסק.


 
מה הן הדרישות העיקריות ?

על מנת להיות מתאים לויזה זו עליך:

• לבצע השקעת הון מינימאלית שלNZ  100,000 $ (לא כולל הון חוזר) 
• להשיג מעל 120 נקודות בטבלת הניקוד לויזה זו.
• הכנת תוכנית עסקית באנגלית.
• ללא מעורבות בפשיטת רגל ב-5 השנים שקדמו להגשת הבקשה.
• ללא מעורבות בהונאה עסקית או התנהגות פיננסית בלתי הולמת 
• לעמוד בדרישות הבריאות ,תעודת יושר ורמת אנגלית מינמלית.(IELTS) 

להמשך פרטים אנא צרו עימנו קשר.


קישור לכתבה מתוך העיתון כלכליסט: "רוצים להקים עסק? סעו לניו זילנד"!!

אנא צור קשר ונחזור אליך בהקדם:  03-7630025