brain mobility
®
®

יעוץ ושירותי הגירה לאוסטרליה וניו זילנד

עבודה באוסטרליה

 ויזת עבודה זמנית מסוג 457: The Temporary Work Skilled

זוהי ויזה המאפשרת לעסקים אוסטרליים (Approved business) לפרוש חסותם על עובדים נדרשים ולהציע להם אפשרות העסקה על בסיס זמני עד 4 שנים (עם אפשרות הארכה). ניתן לעבוד בכל מקום באוסטרליה.

שהיה של מינימום שנתיים על בסיס ויזה יכולה להעביר את  העובד למסלול מעבר לתושב קבע על בסיס ויזת מינוי מעסיק ENS -Employer Nomination Scheme 
ויזה מסוג 457 היא אשרה זמנית ומסתיימת עם סיום חוזה העבודה. 

יש צורך בשלושה תנאים מוקדמים  לצורך מימוש וזכאות לויזה: 

•    SPONSORSHIP - המעסיק צריך להיות בעל עסק או חברה מאושרת שעומדת בכל הקריטריונים שנקבעו  (ימי הכשרה וכו).

•    NOMINATION - תנאים מקדימים להצגת המועמדות של העובד(לדוגמא: מקצוע נדרש ברשימה הרלבנטית,רף שכר,ניסיון רלוונטי, בדיקת צורך אמיתי בתפקיד וכו).

•    VISA - תנאי סף של הויזה עצמה( לדוגמא: ניסיון, השכלה, רמת אנגלית, ביטוח בריאות, תעודת יושר ובדיקה רפואית תקינה)

ויזה מסוג זה אינה כוללת הטבות שיש לתושב כמו ביטוח בריאות Medicare

ויזה מינוי מעסיק ENS מסוג 186

ויזה מסוג 186 היא ויזה על בסיס של קבע, המאפשרת למבקש להישאר באוסטרליה לצמיתות.

ויזת מינוי המעסיק (מסוג 186) היא עבור עובדים מיומנים שרוצים לעבוד באוסטרליה.
מתן אשרה זו כרוך בתהליך המורכב משני שלבים עיקריים:

1.קבלת מינוי הצעת עבודה ממעביד אוסטרלי עם אישור מיועד לכך . (Approved Australian employer)
2 הפעלת הצעת העבודה תחת אחד מהמסלולים הרלבנטיים של הויזה:
  •  מסלול תוכנית מעבר מויזה סוג 457
  •  מסלול תוכנית הכניסה הישירה( DE)
  •  מסלול תוכנית לעובדים שקיבלו הצעה ממעסיק שבסיסה הסכם עבודה רשמי בין המדינה למעסיק. (מורכב יותר)
על המועמד להיות מתחת לגיל 45  ולעמוד בתנאים מקדימים לויזה ולהסכם העבודה.
מועמד צריך לעבור Skill Assessment ועליו לעמוד בדרישת האנגלית.

 

להלן רשימת המקצועות המבוקשים המעודכנת נכון לאוגוסט 2017  בעבור מסלול ויזת תושב על בסיס מקצוע  נדרש לאוסטרליה. (הרשימה תתעדכן מעת לעת(

אם המקצוע שלך מופיע  ברשימה ולהמשך בדיקה אנא פנה לסוכן ההגירה או בקש שיחת ייעוץ של Brain Mobility
 
 

ויזה מינוי מעסיק מורשה באזורים עדיפות  מרוחקים מסוג 187

(The Regional Sponsored Migration Scheme (RSMS

אשרת RSMS  מסוג 187 דורשת הצעת עבודה ממעסיק באזורי פיתוח מרוחקים. המדינה מעוניינת לעודד עובדים  בעלי כישורים ויכולות להביא את כישוריהם לידי ביטוי לאזורים מרוחקים שבאופן טבעי לא מושכים הגירה. מדובר לרוב על אזורים מחוץ למרכזי הערים הגדולות.

הקריטריונים הנדרשים ברמת כישורים נמוכים מאשרה מסוג 186 ENS אולם המעסיק והעבודה חייבים להיות באזור הפיתוח המיועד (האזורים מוגדרים על ידי שיטת הניקוד של רשות הדואר האוסטרלית).

ויזת  RSMS מסוג 187 היא ויזה קבועה, אולם היא ניתנת לביטול אם העובד עוזב את מקום התעסוקה בתוך שנתיים מיום קבלת האשרה.

לאוסטרליה יש עדיפות עליונה למשוך כמה שיותר מהגרים בעלי מקצועות נדרשים לאזורי הפיתוח המרוחקים. על המקצועות להיות ברמת ANZCO 1-3 בלבד.       רמת אנגלית - בהתאם לדרישות.על המועמד להיות מתחת לגיל 45    


לכל הויזות והמסלולים יש תנאים מוקדמים ודרישות בהן יש לעמוד לפני שמתחילים כל הליך פרוצדורלי להשגת הויזה.
קבע פגישת ייעוץ עם סוכן הגירה רשום ומורשה של אוסטרליה על מנת להבטיח לך בדיקת זכאות מקיפה ומהימנה.


לפרטים אנא צור קשר ונחזור אליך בהקדם: 03-7630025

רשימת מקצועות מבוקשים לאוסטרליה אוגוסט 2017 (MLTSSL)

ויזות עבודה לאוסטרליה

לתשומת ליבכם: מיולי 2017 נעשו שינויים מרובים  בדרישות לויזות אלו -אנא פנו אלינו לפרטים!

עבודה באוסטרליה היא אחד האתגרים העיקריים של מועמדים המבקשים לעבור למדינה זו על בסיס הצעת עבודה. החלק המורכב בתהליך הוא חיפוש עבודה "מרחוק" והשגת חסות אזורית/ ספונסר / מעסיק שירצה אתכם ואת המקצוע שלכם.

אם לא הצלחתם לקבל את מלוא הניקוד בויזה על בסיס מקצועי( GSM ) או אם אתם בכל זאת מבקשים להבטיח את העתיד הכלכלי שלכם באמצעות עבודה, 
יש מספר ויזות עבודה רלבנטיות הפונות לעובדים מיומנים המחזיקים במקצוע מוכר.
כמו כן יש גם דרישות סף שיש לעמוד בהן לדוגמא: רמת אנגלית ,ניסיון התחייבות לעבוד באזור מסוים לתקופה ,רף שכר ממוצע,עיסוק נדרש וכל זה בנוסף לדרישות הגנריות של בריאות ויושרה.