brain mobility
®
®

יעוץ ושירותי הגירה לאוסטרליה וניו זילנד

עבודה באוסטרליה

ויזה על בסיס מעסיק מורשה ("ספונסר") ישירה למעמד תושב  (סוג 186)

ויזה מסוג 186 היא ויזה על בסיס של קבע, המאפשרת למבקש להישאר באוסטרליה לצמיתות.

ויזת מינוי המעסיק (מסוג 186) היא עבור עובדים מיומנים שרוצים לעבוד באוסטרליה וכן שהמקצוע שלהם מופיע ברשימת המקצועות הנדרשים.
מתן ויזה זו כרוך בתהליך המורכב משני שלבים עיקריים:

1.הצעת עבודה ממעביד אוסטרלי המוכן להיות ספונסר לויזה זו ונושא את האישור מיועד לכך (Approved Australian employer)
2 הפעלת הצעת העבודה תחת אחד מהמסלולים הרלבנטיים של הויזה:
  •  מסלול תוכנית מעבר מויזה סוג 457
  •  מסלול תוכנית הכניסה הישירה( DE)
  •  מסלול תוכנית לעובדים שקיבלו הצעה ממעסיק שבסיסה הסכם עבודה רשמי בין המדינה למעסיק. (מורכב יותר)
על המועמד להיות מתחת לגיל 45  ולעמוד בתנאים מקדימים לויזה ולהסכם העבודה.
מועמד צריך לעבור Skill Assessment ועליו לעמוד בדרישת האנגלית.

   להלן רשימת המקצועות המבוקשים המעודכנת נכון לאוגוסט 2017  בעבור מסלול ויזת           תושב על בסיס מקצוע  נדרש לאוסטרליה.(הרשימה תתעדכן מעת לעת). אם המקצוע שלך 
   מופיע  ברשימה אנא פנה לסוכן ההגירה או בקש פגישת אבחון והערכת זכאות ראשונית.

ויזה על בסיס מעסיק מורשה ("ספונסר") באזורי עדיפות  מרוחקים (סוג 187)

(The Regional Sponsored Migration Scheme (RSMS

ויזת עבודה מסוג 187 דורשת הצעת עבודה ממעסיק באזורי פיתוח מרוחקים. המדינה מעוניינת לעודד עובדים  בעלי כישורים ויכולות להביא את כישוריהם לידי ביטוי לאזורים מרוחקים שבאופן טבעי לא מושכים הגירה. מדובר לרוב על אזורים מחוץ למרכזי הערים הגדולות.

הקריטריונים הנדרשים ברמת כישורים נמוכים מויזה מסוג 186  אולם המעסיק והעבודה חייבים להיות באזור הפיתוח המיועד (האזורים מוגדרים על ידי שיטת הניקוד של רשות הדואר האוסטרלית).

ויזת  עבודה מסוג 187 היא ויזה קבועה, אולם היא ניתנת לביטול אם העובד עוזב את מקום התעסוקה בתוך שנתיים מיום קבלת האשרה.

לאוסטרליה יש עדיפות עליונה למשוך כמה שיותר מהגרים בעלי מקצועות נדרשים לאזורי הפיתוח המרוחקים. על המקצועות להיות ברמת ANZCO 1-3 בלבד.
רמת אנגלית - בהתאם לדרישות.על המועמד להיות מתחת לגיל 45   
 

אנא צור קשר ונחזור אליך בהקדם:  03-7630025

רשימת מקצועות מבוקשים לאוסטרליה אוגוסט 2017 (MLTSSL)

ויזות עבודה לאוסטרליה

עבודה באוסטרליה היא אחד המסלולים העיקריים של מועמדים המבקשים לחיות באוסטרליה ובהמשך לקבל ויזת תושב.
התהליך  מתחיל בחיפוש עבודה והשגת חסות ממעסיק שיהיה מעונין להעסיק אתכם או במלים אחרות- הצעת עבודה.

אוסטרליה מציעה מספר ויזות עבודה רלבנטיות הפונות לעובדים מיומנים המחזיקים במקצוע נדרש. (ראה רשימת מקצועות מבוקשים)
כמו כן, לכל ויזה יש גם דרישות  שיש לעמוד בהן לדוגמא: רמת אנגלית ניסיון, הערכת מקצוע ,בדיקה בריאותית ותעודת יושר ועוד.
עבודה היא דרך מצויינת להתחלת חיים יציבים עם רווחה כלכלית באוסטרליה וכן  לעתים קרובות היא הדרך למעמד תושב במדינה.


בדוק האם המקצוע שלך נמצא ברשימת המקצועות הנדרשים בתחתית הדף

 ויזת עבודה זמנית על בסיס הצעת  עבודה מסוג 457 (עד מרץ 2018)

זוהי ויזה המאפשרת לעסקים אוסטרליים (Approved business) לפרוש חסותם על עובדים נדרשים ולהציע להם אפשרות העסקה על בסיס זמני עד 4 שנים (עם אפשרות הארכה). ניתן לעבוד בכל מקום באוסטרליה.

שהיה של מינימום שנתיים על בסיס ויזה יכולה להעביר את  העובד למסלול מעבר לתושב קבע על בסיס ויזת מינוי מעסיק ENS -Employer Nomination Scheme 
ויזה מסוג 457 היא אשרה זמנית ומסתיימת עם סיום חוזה העבודה. 

יש צורך בשלושה תנאים מוקדמים  לצורך מימוש וזכאות לויזה: 

•    SPONSORSHIP - המעסיק צריך להיות בעל עסק או חברה מאושרת שעומדת בכל הקריטריונים שנקבעו  (ימי הכשרה וכו).

•    NOMINATION - תנאים מקדימים להצגת המועמדות של העובד(לדוגמא: מקצוע נדרש ברשימה הרלבנטית,רף שכר,ניסיון רלוונטי, בדיקת צורך אמיתי בתפקיד וכו).

•    VISA - תנאי סף של הויזה עצמה( לדוגמא: ניסיון, השכלה, רמת אנגלית, ביטוח בריאות, תעודת יושר ובדיקה רפואית תקינה)

ויזה מסוג זה אינה כוללת הטבות שיש לתושב כמו ביטוח בריאות Medicare


כל הויזות והמסלולים יש תנאים מוקדמים ודרישות בהן יש לעמוד לפני שמתחילים כל הליך פרוצדורלי להשגת הויזה.
קבע פגישת ייעוץ עם סוכן הגירה רשום ומורשה של אוסטרליה על מנת להבטיח לך בדיקת זכאות מקיפה ומהימנה.