brain mobility
®
®

יעוץ ושירותי הגירה לאוסטרליה וניו זילנד

ויזות למטרת תושב קבע (PERMANENT RESIDENT) 

לתשומת ליבכם: מ-28 לאוגוסט 2017 נעשו שינויים מרובים  בדרישות לויזות אלו -אנא פנו אלינו לפרטים!
ויזת תושב על בסיס מקצועי (SMC), מעניקה לכם ולבני משפחתכם הזכאים המלווים אתכם, את האפשרות הטובה ביותר לקבל מעמד של תושב ע"י ממשלת ניו זילנד. זכות זו מעניקה לכם את האפשרות  לחיות, לעבוד וללמוד באופן חוקי בניו זילנד, ללא הגבלת זמן וליהנות מכל ההטבות של תושב המדינה. לאחר 5 שנים תוכלו להגיש בקשה לאזרחות במדינה ולקבל דרכון ניו זילנדי שילווה אתכם כל חייכם!!

על מנת להגיש בקשה תחת ויזת כישורים מקצועיים על המועמדים:
       להיות בריאים - (כולל משפחה נלווה)
       להיות ללא עבר פלילי מהותי כלשהו (מאסר, עבירות קלון, רישום פלילי) או בעלי היסטוריית סירוב/ איסור כניסה למדינות אחרות.
       להראות שליטה ויכולת התנהלות בשפה האנגלית
       להיות בעלי מקצוע מוכר על ידי רשות ההגירה בניו זילנד והרשות המקצועית המוסמכת
       להיות בעל ניסיון מוכח בתחום המקצועי
       על המועמד העיקרי להיות מתחת לגיל 55
       לקבל הצעת עבודה ממעסיק בניו זילנד בתחילת התהליך או במהלכו אם עוברים את סך הניקוד הנדרש.

נשמח אם תקבעו איתנו פגישת אבחון אישית להערכת זכאות ראשונית לויזה!

ויזת תושב  היא הבחירה הנפוצה ביותר עבור אנשים המעוניינים לבצע תהליך של מעבר לטווח ארוך, ללא הגבלה  ולקרוא לניו זילנד בית.

ויזה זו מבוססת על מערכת ניקוד כאשר על מנת להיות זכאי להגיש בקשה אתה חייב לעמוד ברמה שנקבעה על ידי רשות ההגירה של ניו- זילנד. הנקודות מוענקות על בסיס קריטריונים שונים הנוגעים להצעת עבודה או עבודה בניו זילנד, ניסיון בעבודה, גיל, השכלת בן הזוג , נקודות בונוס וכו.

מתאריך 28.08.2017  מועמדים בעלי נקוד של 160 ומעלה שאין להם הצעת עבודה או לימודים של תואר שני ומעלה בניו זילנד מקבלים אישור לויזת עובדה פתוחה ל 12 חודשים כל מנת למצוא עבודה. רק ברגע שמצאו עבודה רלוונטית לעיסוק תיכנס ויזת התושב לתוקף.

מכיוון שתהליך קביעת והערכת הנקודות להן אתה זכאי  הוא מורכב  אנו ממליצים כי הוא יעשה בליווי יועץ הגירה מורשה על מנת למנוע טעויות ותשלומי כספים לא לצורך.

לאחר שלב הערכת הזכאות הראשונית נוכל להגיש את בקשת ה EOI שלך(בקשה להבעת עניין בניו זילנד)
באם ה EOI שלך נבחר על ידי רשות ההגירה  וכלול בו ניקוד בעבור הצעת עבודה אתה תוזמן להגיש  טופס בקשה לויזת תושב.
אם אין לך הצעת עבודה תקבל אפשרות לויזת עבודה פתוחה לשנה. 

יתרונות הויזה:
       מקבלים בסופו של תהליך את הויזה הטובה ביותר המקנה לך את כל הזכויות של תושב קבע  בניו זילנד 
       מחזיקים בויזה זו מתחילים את "הספירה לאזרחות ניו זילנד" עם קבלת הויזה
       מקבלים את כל הטבות המדינה והזכויות הסוציאליות כתושב כבר מהתחלה  
       
עלות הייעוץ והליווי לויזת תושב לניו זילנד
הייעוץ והליווי של תהליך זה כרוך בתשלום על פי התקדמות בשלבי המועמד - הסכום הסופי יוסכם במעמד חתימת הסכם ייעוץ.

       אם הנך מעוניין/ת בפרטים נוספים נשמח לקבוע פגישת אבחון והערכת זכאות ראושנית לויזה - הקישו כאן!

 


ויזת תושב על בסיס מקצועי- SMC) SKILLED MIGRANT CATEGORY) 

אנא צור קשר ונחזור אליך בהקדם:  03-7630025