brain mobility
®
®

יעוץ ושירותי הגירה לאוסטרליה וניו זילנד


מטרת תכנית זו היא למשוך בעלי מקצוע ובעלי ניסיון שאוסטרליה זקוקה להם לקידום מדיניות הצמיחה הכלכלית של המדינה.
הבחירה במקצועות הנדרשים נעשית באמצעות רשימה מיועדת. לכל מקצוע יש מכסה שנתית וסף ניקוד שבו צריך לעמוד.
התהליך מתנהל לפי ביקוש, היצע וצורכי המדינה בכל רגע נתון.


בשיחת הייעוץ עם BRAIN MOBILITY נבדוק אם המקצוע והניסיון המעשי שלכם מתאימים לדרישות ברשימת המקצועות המבוקשים.
 

ויזה על בסיס מקצועות נדרשים (GENERAL SKILLED MIGRATION VISAS)


מסלול PERMANENT RESIDENCY - תושב קבע

הויזה "המבוקשת" ביותר נקרא ויזה או אשרה מסוג 189 "בלתי תלויה" או "עצמאית"  Skilled- Independent Visa:
המועמד אינו צריך להיות תלוי בחסות SPONSER  כלשהי של מדינה, משפחה או טריטוריה על מנת לקבל מעמד של תושב קבע (PR). אישור התהליך תלוי באימות הניקוד שלו ובעמידה בתנאים הגנריים של הויזה.
ויזות אחרות על בסיס מקצועי  מסוג 489 ו - 190 מעניקות אשרה על בסיס של חסות.
ויזה מסוג 190 מעניקה חסות של מדינה או טריטוריה וויזה מסוג 489 ניתנת לכל מי שחי ועובד במשך שנתיים באזור מיועד באוסטרליה.

קבלת אזרחות תתאפשר רק לאחר 4 שנים של תושבות באוסטרליה ועמידה בתנאי האזרחות.

מסלול LONG TERM TEMPORARY VISA- תושב זמני

ויזה מסוג 489 על בסיס זמני ניתנת למי שלא עומד ברמת הניקוד של סוג 189 וסוג 190  והצליח לקבל חסות ממדינה , טריטוריה או בן משפחה.
אחרי שנתיים בויזה זו ניתן לבקש את ויזת הקבע 887. האזורים שנבחרים הם מאוד ספציפיים ונקבעים על פי תכניות שנקבעו מראש ומשתנות מעת לעת.
ויזה זו ניתנת למשך תקופה של 4 שנים מקסימום.


קבע  פגישת ייעוץ עם סוכן הגירה רשום ומורשה של אוסטרליה על מנת להבטיח לך בדיקת זכאות מקיפה ומהימנה.


לפרטים אנא צור קשר ונחזור אליך בהקדם: 03-7630025