brain mobility
®
®

יעוץ ושירותי הגירה לאוסטרליה וניו זילנד

לתשומת ליבכם: מיולי 2017 נעשו שינויים בדרישות לויזות אלו -אנא פנו אלינו לפרטים!

מטרת תכנית זו היא למשוך בעלי מקצוע ובעלי ניסיון עד גילאי 45  שאוסטרליה זקוקה להם לקידום מדיניות הצמיחה הכלכלית.
הבחירה במקצועות הנדרשים נעשית באמצעות רשימה מיועדת. לכל מקצוע יש מכסה שנתית וקריטריונים המאפיינים אותו.
התהליך מתנהל לפי ביקוש, היצע וצרכי המדינה בכל רגע נתון. עמידה בסף נקבעת על פי שיטת הנקודות.

בשיחת הייעוץ עם BRAIN MOBILITY נבדוק אם המקצוע והניסיון המעשי שלכם מתאימים לדרישות ברשימת המקצועות המבוקשים וכן האם אתם חוצים את רף הנקודות המינמלי לתחילת התהליך.

ויזה על בסיס מקצועות נדרשים (GENERAL SKILLED MIGRATION VISAS)

מסלול PERMANENT RESIDENCY  (סוג 189)- מעניקה מעמד של תושב קבע
הויזה "המבוקשת" ביותר נקרא ויזה או אשרה מסוג 189 "בלתי תלויה" או "עצמאית"  Skilled- Independent Visa:

המועמד אינו צריך להיות תלוי בחסות SPONSER  כלשהי של מדינה, משפחה או טריטוריה על מנת לקבל מעמד של תושב קבע (PR). אישור התהליך תלוי באימות הניקוד שלו ובעמידה בתנאי הבסיס של הויזה.
ויזות אחרות על בסיס מקצועי  מסוג 489 ו - 190 מעניקות אשרה על בסיס של חסות.
ויזה מסוג 190 מעניקה חסות של מדינה או טריטוריה וויזה מסוג 489 ניתנת לכל מי שחי ועובד במשך שנתיים באזור מיועד באוסטרליה.

קבלת אזרחות תתאפשר רק לאחר 4 שנים של מגורים  באוסטרליה ועמידה בתנאי האזרחות הנשתנים מעת לעת.
קבע  פגישת ייעוץ עם סוכן הגירה רשום ומורשה של אוסטרליה על מנת להבטיח לך בדיקת זכאות מקיפה ומהימנה.

אנא צור קשר ונחזור אליך בהקדם:  03-7630025

 

 להלן רשימת המקצועות המבוקשים המעודכנת נכון לאוגוסט 2017  בעבור מסלול ויזת           תושב על בסיס מקצוע נדרש לאוסטרליה.(הרשימה תתעדכן מעת לעת). אם המקצוע שלך מופיע  ברשימה אנא פנה לסוכן ההגירה או בקש פגישה לאבחון והערכת זכאות ראשונית.

רשימת מקצועות מבוקשים לאוסטרליה אוגוסט 2017 (MLTSSL)